Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Fødetøj og graviditetstøj til gravide og nybagte mødre

Hos Mamita kan du finde lækkert og behageligt fødetøj og graviditetstøj, som du kan købe online til dig selv eller en veninde. Vi forhandler unikke 3-i-1-kjoler, og vi har også fødenederdele.

Vi leverer i hele Danmark og tilbyder dag-til-dag levering, hvis du bestiller inden kl. 12. Leveringsprisen er 34 kr. Køber du for over 500 kr. er fragten gratis.

Graviditetstøj og fødetøj til før, under og efter fødslen

Mamitas knælange nederdele kan bæres både før, under og efter fødslen. Slidserne i siden af nederdelen gør det muligt at bevæge sig frit i den under fødslen, og det brede, elastiske stofstykke på maven kan foldes ned, så det er let for jordemoderen at foretage sine undersøgelser.

Vores fødetøj og graviditetstøj kan købes online i webshoppen. Du er velkommen til at ringe på telefon 51 91 65 83 eller skrive til info@mamita.dk, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
 • Vis her
  DKK 179,40 DKK 299,00 -40%

  Knælang nederdel, som kan bruges både før, under og efter fødslen. Nederdelen har slidser i siderne, og det er derfor muligt at bevæge sig frit i den under fødslen, uden at der er noget, der hæmmer de motoriske udfoldelser. Den har et bredt, elastisk stofstykke på maven, som kan foldes ned, hvilket...

  DKK 179,40 DKK 299,00 -40%
  Nedsat pris!
  På lager
Viser 1 - 1 af 1 resultat