Hvad er en 3-i-1-kjole?

mamita-banner-3-i-en-kjole-1

Mamita tilbyder alle gravide kvinder et alternativ til hospitalernes korte, uformelige patientskjorter. Vores formål med at sælge fødetøj er at skabe værdi for de gravide kvinder, der enten er tvunget til – eller selv ønsker – at medbringe deres eget tøj at føde i. Vi har forsøgt at tage højde for alle de udfordringer, der måtte være, når det kommer til påklædning under fødslen, og vi håber at kunne give dig:

FÆRRE BEKYMRINGER: Det kan være vanskeligt at finde tøj, der egner sig til at føde i, da det både skal være behageligt at have på, og det skal være let for jordemoderen at udføre sine undersøgelser. Vi håber at kunne give dig færre bekymringer ved at tilbyde dig et alternativ til kærestens gamle skjorte fra skabet eller hospitalernes alt for korte patientskjorter.

FUNKTIONALITET OG KOMFORT: Kjolerne er designet med fødselssituationen for øje. Det betyder, at vi blandt andet har taget højde for, at amning og hud-til-hud-kontakt med barnet er en mulighed umiddelbart efter fødslen, da kjolerne kan åbnes på brystet. Knapåbningen på ryggen gør det desuden muligt at få lagt en epiduralblokade uden at tage kjolen af. Kjolerne er rummelige og har slidser i siderne, og de er derfor både behagelige og praktiske at have på, da der ikke er noget, der strammer de forkerte steder og hæmmer bevægelsesfriheden under fødslen.

RO OG VELVÆRE: Det er ingen hemmelighed, at hospitalernes uformelige patientskjorter har været båret af mange og vasket utallige gange. Pæne har de aldrig været, og pasform kan man kun drømme om. Vi håber at kunne give dig ro og velvære ved at føde i en flot kjole, som samtidig er behagelig at have på.

VÆRDIGHED: I en fødselskjole vil du ikke føle dig blottet, når du traver hospitalsgangene tynde for at hjælpe fødslen på vej. Kjolerne er alle knælange, og slidserne i siderne gør det muligt at sidde på hug på en yogabold eller lave andre akrobatiske udfoldelser uden at stille bagdelen til frit skue for personalet på stuen.

EN PERSONLIG OPLEVELSE: Ved at medbringe dit eget tøj til fødslen har du mulighed for at sætte rammerne for en mere personlig fødsel i hospitalsmiljøet og være lidt mindre patient.

EN 3-i-1-KJOLE: Kjolerne kan både bruges som ventekjoler, fødekjoler og ammekjoler. Du behøver derfor ikke at købe nyt tøj i ugerne op til fødslen, hvor den voksende mave fylder dit tøj ud til bristepunktet. Og i den første tid efter fødslen, hvor graviditetskiloene endnu ikke er helt forsvundet, og mor-uniformen består af en onesize T-shirt og joggingbukser, kan du også bruge kjolerne, som på grund af åbningen på brystet gør det muligt at amme.